Reactie Overmeire schudt het hoofd: "Gudjohnsen deed match kantelen"

Overmeire schudt het hoofd: "Gudjohnsen deed match kantelen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kilian Overmeire had het er moeilijk mee: Lokeren gaf alweer een voorsprong weg en liet zich in de tweede helft helemaal ringeloren. "Drie keer werden we op dezelfde manier gepakt", schudde de kapitein het hoofd.

Johan Walckiers in Lokeren

"Het verschil tussen de eerste en de tweede helft was enorm", vond Overmeire. "Met de inbreng van Gudjohnsen heeft Brugge het tij doen keren. Je ziet dat die man op het hoogste niveau gevoetbald heeft. Die kan dan wel een bal bijhouden en op het juiste moment de pass geven. Hij heeft de match doen kantelen."

Er was te veel drang naar voor

Maar toch bleef er een wrang gevoel achter. "Ik moet de beelden nog eens bekijken, maar we geven onze organisatie denk ik helemaal op. We worden drie keer op dezelfde manier gepakt. Dat zou toch absoluut niet mogen. Ik denk dat er iets te veel drang naar voor was om die 2-0 te maken en later de 2-1. Ryan pakt een fantastische bal en direct daarna is het 1-2. Tja, dan scheelt er toch iets."

Overmeire ziet nog een rol weggelegd voor Lokeren. "We moeten proberen punten afpakken van de grote teams en ons publiek nog iets geven, want vandaag waren ze weer schitterend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties