Standard ook tegen Nederland weer hofleverancier bij Red Flames

Standard ook tegen Nederland weer hofleverancier bij Red Flames
Foto: © Photonews

Volgende week woensdag nemen de Belgian Red Flames het op tegen de Oranje Leeuwinnen. Ook tegen Nederland komt het leeuwendeel van de selectie van Standard Fémina. Lorca Van De Putte moet afzeggen met een dijbeenblessure.

Ives Serneels maakte zopas zijn selectie bekend via Twitter. Daarbij weinig verrassingen. Standard levert opnieuw acht speelsters af in de selectie van de Red Flames, Club Brugge en Lierse leveren drie speelsters, voor Vanschoenwinkel en Elsen wordt het een 'thuismatch' aan Den Dreef.

Nieuw in vergelijking met de selectie tegen Noorwegen is Anaelle Wiard, zij zorgt er voor dat er weer een speelster van Anderlecht in de selectie zit. Valt af: Lorca Van De Putte, die vorige week in Zweden een spierblessure opliep in het dijbeen.

De selectie: Broos, Courtereels, Biesmans, De Gernier, Demoustier, Philtjens, Wullaert, Zeler (allen Standard), Jaques, Coryn, Van Den Abbeele (allen Club Brugge), Mermans, Daniëls, Van Den Bergh (allen Lierse), Vanschoenwinkel, Elsen (beiden OHL), Verbruggen (Antwerp Ladies), Evrard (AA Gent), Van Houtven (Zonhoven), Cayman (Juvisy) en Wiard (Anderlecht).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Wereldkampioenschap

Nieuwste reacties