Reactie Wilmet hoopvol: "We mogen KVK niet onderschatten, maar wij haalden ook 14 op 18 in play-offs"

Tamara Vereecken
| 0 reacties
Wilmet hoopvol: "We mogen KVK niet onderschatten, maar wij haalden ook 14 op 18 in play-offs"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jonathan Wilmet scoorde gisteren het enige doelpunt van de avond in het duel met Waasland-Beveren. KVO zette z'n groepswinst dankzij deze overwinning nog meer in de verf en de Kustboys willen nog even blijven gaan in de finale van play-off 2.

Tamara Vereecken in Beveren

“Ik ben tevreden, we hebben het goed gedaan, ook al was dit geen makkelijke wedstrijd,” stak Wilmet van wal. “Je voelt natuurlijk de vermoeidheid na een lang seizoen, maar we hebben een ploeg met veel karakter en dat zie je. We hebben vanavond nog eens getoond dat we niet toevallig in die finale staan.”

Wilmet nam in de spits plaats tegen Waasland-Beveren. “Depoitre was geblesseerd en dus gaf de trainer mij de kans om in de spits te spelen. Ik grijp de kansen die ik krijg.” In Mechelen stond je ook al op die positie? “Ja, klopt. Anderzijds, bij Mechelen speelde ik zowat overal (lacht).”

Er zijn mogelijkheden tegen KVK

De driepunter van zaterdagavond is natuurlijk een leuke uitgangspositie voor de dubbele clash met Kortrijk. “KVK heeft net als wij een goeie ploeg, we zullen de focus moeten houden deze week om ons voor te bereiden. We mogen ze zeker niet onderschatten! Anderzijds, wij haalden ook wel 14 op 18 in deze play-offs he, er zijn dus mogelijkheden,” was Wilmet hoopvol.

En Oostende mag eerst uit spelen, da’s een voordeel? “Ja, het is eigenlijk een beetje zoals een cupmatch. Dankzij de resultaten van de voorbije weken kunnen we er met een positieve mindset naartoe leven. We gaan gewoon proberen om er een goed resultaat neer te zetten en de finale te winnen,” besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties