Reactie Milicevic: "We zijn klaar voor een groot seizoen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Milicevic: "We zijn klaar voor een groot seizoen"
Foto: © Photonews

Danijel Milicevic was erg belangrijk tijdens de ruime 4-0 zege van AA Gent tegen Lierse. Hij zorgde met twee assists en één voorassist mee voor de hattrick van Habib Habibou en was tot zijn vervanging betrokken in elke gevaarlijke actie.

Sander De Graeve in Gent

Het werd een goeie zaterdagavond voor de Zwitsers van Servische afkomst in onze hoogste klasse. "Mijat Maric scoorde inderdaad voor Lokeren en ik gaf twee assists, dat doet deugd."

Zijn assists hielpen Habibou aan zijn hattrick. "Ik ken Habib goed intussen. Ik weet waar hij de ballen wil. Op die corner hebben we trouwens een hele week geoefend. Ik weet dat hij graag naar die eerste paal komt en probeerde hem dan ook te vinden."

Getoond dat we echt wel kunnen voetballen

De match tegen Lierse zette een punt na een erg teleurstellend seizoen voor de Buffalo's. "Die 4-0 was niet overdreven, maar dik verdient. Het is goed dat we toch nog op een positieve noot kunnen eindigen. Ik zei het al na de match op Oostende. Balette en Thys hebben ons veranderd."

Die verandering kwam er net te laat. "Die twee eerste wedstrijden die we verloren hebben ons zuur opgebroken. In de laatste vier wedstrijden zag je dat we echt wel kunnen voetballen. We eindigden in de beste vorm van de hele competitie. We zijn klaar voor een groot seizoen volgend jaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties