Reactie Refaelov ziet positieve: "Goeie ploegen winnen dit soort matchen ook"

Refaelov ziet positieve: "Goeie ploegen winnen dit soort matchen ook"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eén flits van Lior Refaelov volstond voor Club Brugge om de drie punten thuis te houden. Maar daarmee is ook ver alles gezegd, want Club speelde traag en zonder inspiratie. "Dat weten we", knikte Refaelov.

Johan Walckiers in Brugge

In de combinatie voetbalde Brugge ook een paar kansen bij elkaar, maar veel te weinig. "Ons tempo lag te laag", besefte de Israëliër. "We speelden zeker geen grote wedstrijd. Lierse maakte het ons moeilijk en is technisch een heel goeie ploeg. Maar dit is een typische match na een Europese wedstrijd."

Refaelov zag ondanks alles een paar positieve punten. "Een goeie ploeg moet matchen als deze ook kunnen winnen. En we scoren in twee matchen drie keer op stilstaande fases. Dat doet deugd, want we besteden daar veel tijd aan op training."

We kunnen op elkaar vertrouwen

Het doelpunt van Refaelov was dan ook van mooie makelij. "Ik wachtte lang tot ik door had wat de doelman wou doen. En ja, het was een fout. Anders stond ik één tegen één met de doelman."

Voor de aanvallers is het trouwens ook een geruststelling dat de verdediging wel op punt staat. "We spelen al twee-drie jaar samen. We hebben veel vertrouwen in elkaar en iedereen wil voor elkaar vechten. Dat maakt wel een verschil."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties