Reactie Hubert: "We missen killer instinct"

Hubert: "We missen killer instinct"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zolang Anderlecht zijn draai niet gevonden heeft, zijn ze kwetsbaar. Maar voorlopig weigeren de tegenstanders daar gebruik van te maken. Bij Waasland-Beveren waren ze dan ook teleurgesteld.

Johan Walckiers in Anderlecht

Hubert was er achteraf nog van overtuigd dat er iets te rapen viel in het Astridpark. En daar kon hij wel eens gelijk in hebben. "Dit was niet meteen het indrukwekkendste Anderlecht waar ik al tegen speelde", zei de 26-jarige routinier. "We hadden bij momenten beter kunnen doen. En het is heel zuur dat we op stilstaande fase dan nog een goal tegen krijgen."

Laatste plaats mag niet in ons hoofd beginnen spelen

Waasland-Beveren ging nog op zoek naar de gelijkmaker, maar vooraan lijkt er kwaliteit te ontbreken. "Het laatste kwartier hebben we serieus gedrukt. Proto haalt er dan nog één goed uit. Onze organisatie was wel goed, maar in de tweede helft hebben we onze kansen niet goed uitgespeeld."

En Hubert had een kritische noot voor zijn ploegmaats. "We moeten iets meer willen scoren. Dat killer instinct ontbreekt bij ons. Enkel doelpunten tellen en daar wringt het schoentje. Ja, we staan nog steeds laatste, maar dat mag niet in ons hoofd beginnen spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties