Reactie Nuytinck kritisch: "Het was helemaal niet goed"

Nuytinck kritisch: "Het was helemaal niet goed"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht speelde helemaal niet goed tegen Waasland-Beveren. Het niveau voor de Champions League is nog ver te zoeken. Bram Nuytinck begint zich duidelijk toch wat zorgen te maken.

Johan Walckiers in Anderlecht

Nuytinck was dan wel tevreden over zijn eigen match, de ploegprestatie kon hem - en het publiek - moeilijk bekoren. "Persoonlijk hou ik een goed gevoel over aan de match, maar als team was het niet goed", zei de Nederlander. "Er was geen druk op de bal, de ruimtes waren te groot en we verloren te veel ballen. Ik ben blij dat we de nul konden houden, want we wisten het even niet meer."

Met Defour geloof ik in beterschap

In de tweede helft viel de goal van Kabasele, maar verder was er weinig positiefs op te merken. "In het begin hadden we wel een paar kansen, maar we missen ze allemaal. Gelukkig maakt Kabasele er eentje. Die jongen verdiende zijn plaats na wat hij de laatste weken liet zien op training en op wedstrijden."

Anderlecht staat ondertussen wel alleen bovenaan. "Dat is het positieve dat we moeten onthouden, maar voor de Champions League zal het veel beter moeten. Maar met Defour erbij geloof ik er in. Hij gaat ons beter laten voetballen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties