De Greef: "Verliezen zou geen schande zijn"

Koen Donvil
| 1 reacties
De Greef: "Verliezen zou geen schande zijn"
Foto: © SC

Straks om 15u wil Eendracht Aalst de punten proberen thuis te houden tegen STVV. Geen eenvoudige opdracht voor de co-leider, maar ze rekenen op hun fanatieke thuispubliek om hen naar winst te stuwen.

Door Dirk Pieters

Voor deze topper zullen inderdaad heel wat mensen afzakken naar het Pierre Cornelisstadion", vertelt verdediger Arnaud De Greef (op foto nog in Westerlo-shirt) aan Voetbalkrant.com. Dat komt ons uiteraard alleen maar ten goede."

Ook De Greef had de vliegende start van zijn team niet verwacht. "De eerste drie ploegen die we ontmoetten waren van een minder kaliber, maar dan klopten we Antwerp in eigen huis. Dat was de kers op de taart."

De groepssfeer is vaak belangrijker dan individueel talent

Naar de reden achter het succes van de Ajuinen hoeft De Greef niet ver te zoeken. "De tactische keuze's van onze coach renderen en we hebben een heel hechte groep. Dat is vaak veel belangrijker dan het individueel talent."

Aalst verloor afgelopen woensdag voor het eerst, in Eupen. "Toch verdienden we daar een punt, zeker op basis van onze tweede helft. Die lijn willen we doortrekken tegen STVV. Ik verwacht een open wedstrijd met mooi voetbal. Als we bovenin willen blijven meedraaien is winnen een must. Toch hoeft puntenverlies geen schande te zijn, zeker niet tegen een titelkandidaat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties