PSV blikt terug op soap Bakkali: "Hebben echt alles voor die jongen gedaan"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
PSV blikt terug op soap Bakkali: "Hebben echt alles voor die jongen gedaan"
Foto: © Photonews

Zakaria Bakkali is aan zijn laatste maanden bezig in Eindhoven. De éénvoudig Rode Duivel heeft het helemaal verkorven bij PSV. "We hebben er nochtans alles aan gedaan om hem hier te houden", blikt Marcel Brands nog eens terug op het woelige dossier.

Zakaria Bakkali maakte in de eerste weken van het vorige voetbalseizoen indruk in het Philips Stadion. Onze jonge landgenoot werd meteen een mooie toekomst voorspeld, maar de flankaanvaller maakte het zichzelf vervolgens moeilijk.

De éénvoudig Rode Duivel weigerde de voorbije maanden meermaals een contractverlenging te tekenen bij de Lampenclub. Ondertussen behoort hij al zelfs niet meer tot de vaste kern van Jong PSV. Zijn vertrek - in juni is Bakkali transfervrij - wordt dus al voorbereid.

Ik ben als moeilijke eter zelfs Marokkans gaan eten met hem

"We hebben er nochtans alles aan gedaan om hem bij PSV te houden", blikt Marcel Brands terug in de Nederlandse media. "Ik kan zelfs bevestigen dat we hem een fantastisch aanbod hebben gedaan, maar Bakkali had er geen oren naar. Ik ben zelfs Marokkaans gaan eten met hem. En je moet weten dat ik een moeilijke eter ben, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties