Reactie Club-spelers kijken al vooruit: "Uitgelezen kans om Beker te winnen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 63 reacties
Club-spelers kijken al vooruit: "Uitgelezen kans om Beker te winnen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De eerste opdracht is volbracht voor Club Brugge. Eendracht Aalst werd met 6-1 op de bus naar Oost- Vlaanderen gezet. Ook Tom De Sutter en Nikola Storm bestudeerden de loting al eens. "Dit is een uitgelezen kans om de Beker te winnen", beseffen ze allebei.

Cédric De Volder in Brugge

Club Brugge krijgt net geen vrijgeleide richting de Heizel. Een bekercompetitie blijft natuurlijk een raar beestje - kijk maar naar de 6-1-overwinning van Olsa Brakel tegen KVC Westerlo - maar het spreekt in het voordeel van blauw-zwart dat er geen enkele (sub)topper kan worden tegengekomen op de weg naar de finale.

"Ik heb die loting ook al eens goed bekeken", vertelt Nikola Storm. "Eigenlijk moeten we finale wel halen. En het is natuurlijk een uitgelezen kans om ook meteen de Beker te winnen. Al wil Club dit seizoen natuurlijk op alle vlakken scoren. En het is vooral belangrijk dat we geen enkele tegenstander onderschatten."

Club wil dit seizoen op alle vlakken scoren

Tom De Sutter legde dan weer meer voorzichtigheid in zijn woorden. "Dat het van moeten is gaat misschien een beetje te ver. Maar het is natuurlijk een doel op zich om de Beker te winnen, hé. En het is nu eenmaal zo dat we geen topclubs kunnen tegenkomen voor de finale. Dat is een opportuniteit die we moeten aangrijpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties