Casilla als vervanger van Casillas?

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Casilla als vervanger van Casillas?
Foto: © photonews

Iker Casillas ligt zwaar onder vuur bij een aanzienlijk deel van de supporters van Real, maar krijgt voorlopig nog steeds van coach Ancelotti. Of dat ook op lange termijn zo blijft, is nog maar de vraag en de geruchtenmolen over een mogelijke opvolger draait op volle toeren.

Een van de namen die circuleert, is die van Kiko Casilla. De goalie van Espanyol Barcelona kreeg zijn jeugdopleiding bij de Koninklijke en is momenteel hot in Spanje, zeker nu hij werd opgeroepen voor de nationale ploeg. De 28-jarige doelman verlengde na een jaar onderhandelen zopas zijn contract, maar daarin werd wel een heel bijzonder clausule opgenomen.

In de nieuwe overeenkomst, die tot 2018 loopt, is een afkoopsom van 20 miljoen euro opgenomen. Niets bijzonder, maar wel speciaal is de uitzondering die hierop gemaakt wordt voor één ploeg: jawel, Real Madrid. Zij kunnen voor de helft van de prijs Casilla terughalen. Bovendien krijgt de club uit de Spaanse hoofdstad voorrang in geval van onderhandelingen. Alles lijkt er echter op te wijzen dat de doelman volgend jaar richting Madrid trekt, aldus Marca.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties