Pique reageert op interesse Man U: "Barcelona is mijn leven, en ik ben niet van plan te vertrekken"

Jeroen Evens
| 3 reacties
Pique reageert op interesse Man U: "Barcelona is mijn leven, en ik ben niet van plan te vertrekken"
Foto: © SC

Gerard Pique is onder coach Luis Enrique geen vaste waarde meer in de verdediging van FC Barcelona. Aanwijzingen dat Manchester United hem in de winterstop zal proberen terug te halen naar Old Trafford wijst hij resoluut af, maar over zijn relatie met Enrique blijft hij oppervlakkig.

Pique is nog steeds zeer geliefd in Catalonië en heeft de fans van de Blaugrana gerustgesteld na toenemende roddels als zou Manchester United hem terug naar de Premier League willen halen in de winterstop. “Barcelona is mijn leven en ik ben niet van plan te vertrekken. Ik zal blijven vechten om een basisplaats” vertelt de Spanjaard aan Movistar TV.

Onder Luis Enrique wordt Pique als maar vaker overgeslagen in de rangorde. Dit seizoen speelde hij 5 keer als titularis, en viel één keer in. Sinds de Clasico kreeg de Spanjaard geen speelminuten meer. Over zijn relatie met Enrique bleef Pique aan de oppervlakte: “Het is een speler-coach-relatie, hij is degene  die beslist en de spelers proberen te doen wat hij van ons verlangt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties