Reactie Ovono pakt elfmeter dankzij Berthelin: "Ik wist waar de bal zou komen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Ovono pakt elfmeter dankzij Berthelin: "Ik wist waar de bal zou komen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Didier Ovono was vanavond de held bij KV Oostende. De doelman ranselde in slotminuten een strafschop van Dalibor Veselinovic uit zijn kooi en hield op die manier de 0-0 op het bord. Maar eigenlijk kreeg de Gabonees hulp van buitenaf.

Cédric De Volder in Mechelen

"Ik heb ook ooit eens een strafschop gepakt van Dalibor Veselinovic", lacht Cédric Berthelin. "Dat was met RAEC Mons tegen FC Brussels. Ik had dat tegen Didier Ovono verteld en ook vanavond trapte de aanvaller de bal naar diezelfde hoek."

De doelman van the Kustboys was dan ook niet te beroerd om enkele pluimen op de hoed van zijn keeperstrainer te steken. "Ik heb zelfs een fiche van Cédric gekregen met informatie van strafschopnemers van verschillende ploegen."

Veselinovic: "In de herneming sprong de bal nog op en daardoor was het te moeilijk om alsnog te scoren"

"Ik wist dat Veselinovic vlak voordat hij trapt zijn voet draait om de andere hoek te kiezen", gaat de Gabonese international verder. "Die informatie was dus van goudwaarde, hé."

En wat had Veselinovic te zeggen? "Ik trapte veel te centraal", slaat de Serviër de nagel op de kop. "In de hermening sprong de bal nog een beetje op en daardoor was het te moeilijk om de bal alsnog binnen te trappen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties