Indrukwekkend! Deze records heeft Cristiano Ronaldo dit seizoen al gebroken...

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Indrukwekkend! Deze records heeft Cristiano Ronaldo dit seizoen al gebroken...
Foto: © Photonews

Cristiano Ronaldo gaat als een gek tekeer! De Portugese superster van Real Madrid breekt dit seizoen het ene record na het andere. We zijn nog niet halfweg en CR7 schreef alweer vier stuks bij op zijn palmares.

Eigenlijk zijn er geen woorden meer voor! Alle superlatieven schieten tekort om de prestaties van Cristiano Ronaldo te omschrijven. Ook onderstaande records moesten er dit seizoen al aan geloven...

  • CR7 schoot Real Madrid gisteren met drie doelpunten voorbij Celta de Vigo. Het was meteen hattrick nummer 23 in de carrière van de Portugees. En jawel, dat is een record! Alfredo Di Stefano en Telmo Zarra bleven in La Liga namelijk op 22 steken.
  • Lionel Messi kroonde zichzelf enkele weken geleden tot topschutter aller tijden in de Primera Division, maar Cristiano Ronaldo is op komst. Meer zelfs: de Portugees had amper 178 matchen nodig om de kaap van 200 rozen te ronden. En jawel, dat is een record!
  • En natuurlijk geniet Bernabeu elke keer opnieuw van de prestatie van hun publiekslieveling. CR7 rondde ondertussen ook al de kaap van honderd doelpunten in het stadion van De Koninklijke. En jawel, dat is een record!

En er zullen er dit seizoen wel nog een paar volgen. Het gemiddelde van Ronaldo is ook dit seizoen indrukwekkend: 23 doelpunten in 13 wedstrijden. Moeten we het toch nog omschrijven: WAUW!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties