Een greep uit de moppentrommel van José Izquierdo!

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Een greep uit de moppentrommel van José Izquierdo!
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

José Izquierdo is één van de zomertransfers van Club Brugge. De Colombiaan staat momenteel nog in de schaduw van Felipe Gedoz, maar verliest er zijn lach niet om.

Voor alle duidelijkheid: José Izquierdo liet al mooie dingen zien in het shirt van Club Brugge, maar Felipe Gedoz wierp zich vanaf dag één op tot sterkhouder. Al is de Colombiaan zijn gevoel voor humor niet verloren. Dat mocht Het Laatste Nieuws ondervinden. Een greep uit de moppentrommel...

Vinden jullie dat ik snel ben op het veld? Ik begin nu pas onder stoom te komen. Ik heb de eerste week te veel frietjes gegeten. Mmm... Belgian Fries. Very good!

Een hard schot? Ik mocht vroeger op de speelplaats niet voetballen. Ik gaf mijn bal nooit af en de doelman was bang voor mijn schoten.

In Colombia is het de gewoonte om naar mooie vrouwen te toeteren. Wel, ik kan je zeggen dat ik mijn toeter in België nog niet heb moeten gebruiken.

Wat is dat met de ballen in België? Een schot in Colombia ging bij mij gewoon rechtdoor. Hier lijk ik wel rugby te spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties