'Vermoeide Kevin De Bruyne moet 40 miljoen kosten'

'Vermoeide Kevin De Bruyne moet 40 miljoen kosten'
Foto: © photonews

Je moet al op een andere planeet wonen de laatste maanden om niet te hebben gezien dat Kevin De Bruyne aan een weergaloos seizoen bezig is. Bij Wolfsburg is hij helemaal losgekomen, dat zien ook scouts van over de hele wereld. De prijs die Wolfsburg op hun poulain zet is er dan ook naar.

Manchester City aast volgens de Britse pers nadrukkelijk op onze Rode Duivel. Na wat hij de voorbije maanden bij de Rode Duivels en Wolfsburg - zowel in competitie als in de Europa League - liet zien, is het niet meer dan normaal dat hij gegeerd wild is.

We stelden ons toen de vraag hoeveel hij zou moeten opbrengen aan de Duitsers. KDB kostte 22 miljoen aan Wolfsburg, dus zal er flink wat boter bij de vis moeten om de managers van de Duitsers te overtuigen hem terug de stap over het Kanaal te laten maken.

Geen robot, dure mens

Volgens de Engelse media is de prijs nu gezet: De Bruyne mag niet weg onder de 40 miljoen euro. Zo zouden de Duitsers zeker fikse winst maken op de Rode Duivel.

De Bruyne zelf snakt ondertussen naar de winterstop. "Ik ben echt moe, al is dat natuurlijk normaal: ik ben een mens, geen robot." Een mens met een hoog prijskaartje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties