Praet rijgt de topprestaties aan elkaar: "Het was nog erger dan vorige week"

Praet rijgt de topprestaties aan elkaar: "Het was nog erger dan vorige week"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dennis Praet: vijf goals in de laatste vijf competitiewedstrijden, zeven assists in 21 matchen en de draaischijf zoals nooit voorheen. En dat voelt hij de laatste weken, want met Geudens kreeg hij een echte waakhond mee.

En toch twee assists en een goal afleveren. Niet slecht voor een vermoeide speler, zoals hij zelf eerder al aangaf. "(lacht) Ja, het loopt lekker. Voor mij is het belangrijk dat ik veel goals en veel assists aflever, want dat was toch nog een minpunt in mijn spel. Dat ik die statistieken nu opkrik, is fantastisch."

Voor de Gouden Schoen maakte hij dus optimaal gebruik van de afwezigheid van Victor Vazquez. "Ik weet niet of het nog gaat meespelen en of die formulieren al binnen moesten zijn. Ik hoop dat ik nog indruk gemaakt heb. Nu begint die Gouden Schoen toch mee te spelen."

Spijtig dat zoiets in België gebeurt

En zijn prestaties zetten hem ook in de verf bij de tegenstander. "Het was nog erger dan verleden week tegen Waasland-Beveren. Geudens volgde me overal en ik had bijna geen ruimte. Dat is ambetant omdat ik zo minder aan de bal kom. Ik vind dat eigenlijk wel spijtig dat zoiets in België constant gebeurt. Dat is proberen voetbal af te breken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties