Jan Ceulemans heeft een nieuwe club!

Jan Ceulemans heeft een nieuwe club!
Foto: © Photonews

Jan Ceulemans heeft een nieuwe job. Hij wordt de nieuwe trainer van KMSK Deinze, waar Yves Van Borm enkele weken geleden werd ontslagen na tegenvallende resultaten. Caje moet Deinze zo snel mogelijk naar tweede klasse loodsen.

Trond Sollied leek lange tijd in pole position te liggen om Yves Van Borm op te volgen als coach van KMSK Deinze, maar er kwamen uiteindelijk zo'n 50-tal kandidaturen binnen bij de derdeklasser. En daaruit is nu Jan Ceulemans gekozen.

Hij zal straks om 18 uur voor het eerst de training leiden in Deinze, momenteel geeft hij zelf tekst en uitleg bij zijn beslissing. Straks krijgt u dus ook meer nieuws van onze man ter plaatse.

Tot einde seizoen

Ceulemans was twee maand terug nog in beeld bij Lierse, maar kiest nu dus voor een ambitieuze derdeklasser. Hij was werkloos sinds eind vorig seizoen, toen zijn contract bij Cappellen - ook al uit derde klasse - afliep.

Bij KSMK Deinze tekent hij een contract tot het einde van het seizoen, met een optie op een extra jaar. In de stand staat Deinze nog een hele resem punten na Coxyde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties