Berchem verlengt contract van vier jonkies

Steven Bologne
| 0 reacties
Berchem verlengt contract van vier jonkies
Foto: © SC

Berchem heeft zich de laatste maanden naar veiligere oorden gesleept in 3e B. Naast het wegwerken van de geruchten omtrent een gemeenschappelijk nieuw stadion en fusie, is men reeds bezig met het vormen van de kern voor de toekomst. De contracten van vier talentvolle spelers werden verlengd.

“Donderdag hebben onze vier talentvolle jongeren Joppe Janssens, Dylan Audenaert, Giorgi Faes en Brett Troonbeeckx hun contract verlengd voor het seizoen 2015-2016”, meld sportief manager Marc De Mulder. “Deze jongeren lagen aan de basis van de positieve resultaten van de laatste maanden.”

Onder coach Stef Van de Velde, die het roer begin oktober overnam van Eric Van Meir, kregen heel wat jongeren hun kans in het eerste elftal. Die jongeren stelden de nieuwe coach allesbehalve teleur en zien hun inspanningen beloond met een contractverlenging.

Minder nieuws kwam er van doelman Dean Michiels. Die brak op training een voetbeentje en is minstens twee maanden buiten strijd. Jelle Merckx krijgt zo opnieuw zijn kans onder de lat van geel-zwart. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties