Reactie Claudemir maakt een goede indruk: "Maar toch vind ik dat dat niet goed gelukt is"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 21 reacties
Claudemir maakt een goede indruk: "Maar toch vind ik dat dat niet goed gelukt is"
Foto: © Photonews

Claudemir stond gisteren voor het eerst in de basis bij Club Brugge. De Braziliaanse nieuwkomer maakte een goede indruk, maar wees zelf meteen op een negatiever puntje. "Ik probeer vaak in scorende positie te komen, maar dat is niet gelukt."

Cédric De Volder in Brugge

Door de schorsing van Ruud Vormer mocht Claudemir voor het eerst opdraven vanaf minuut één in het shirt van Club Brugge. De middenvelder kwam over van FC Kopenhagen en toonde meteen waarom hij bij de Deens grootmacht één van de sterkhouders was.

"Ik moet toegeven dat ik toch een beetje zenuwachtig was voor de wedstrijd", vertelt de balvaste Braziliaan. "Ik heb dan wel al een pak ervaring, maar ik voelde aan alles dat deze bekerwedstrijd heel belangrijk was voor Club Brugge."

Ik weet dat ik nog veel beter kan

Claudemir maakte vanaf minuut één een goede indruk, maar had in de beginfase van de wedstrijd eigenlijk altijd moeten scoren. Hij poeierde het leer van dichtbij echter over de kooi van Olivier Werner.

"Ik probeer vaak in scorende positie te komen, maar dat is niet gelukt. Op die ene keer na dan. (lacht) Ik ben vooral blij dat we met ruime cijfers hebben gewonnen. Al weet ik dat ik zelf nog veel beter kan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties