Reactie Brepoels zeer strijdvaardig: "Ik zie ons play-off 2 spelen"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Brepoels zeer strijdvaardig: "Ik zie ons play-off 2 spelen"
Foto: © Photonews

Guido Brepoels zag dat Waasland-Beveren zich in de slotfase gewonnen moest geven tegen Genk. De coach merkt een positieve evolutie bij zijn team en gelooft rotsvast in de redding.

Robby Morren in Genk

"Die late tegengoal is heel zuur", sakkerde de Limburgse oefenmeester die zag dat zijn jongens het lang niet slecht deden in de Cristal Arena. "In de eerste helft konden we er enkele keren uit komen en hielden we een goede organisatie."

"In de tweede helft gingen we wat hoger spelen en dat liep goed. "Het is dan ook zonde dat we die goal incasseerden net op een moment dat we goed in de match zaten."

Nu speelden we al 70% van de wedstrijd goed

Brepoels ziet een positieve evolutie. "Vorige week speelden we één helft goed, nu speelden we 70% van de wedstrijd goed. We maken dus vooruitgang. We moeten er blijven in geloven en dan zullen de punten zeker volgen", maakt hij zich sterk.

"Met de manier waarop we nu spelen en met het harde werk dat we op training leveren, moet het ooit wel lukken. We zullen er alles aan doen om play-off 3 te vermijden. Ik zie ons wel play-off 2 spelen als we zo verder werken", besluit de coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties