Reactie Teleurstelling groot na penalty-misser: "Neeskens was aangeduid"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Teleurstelling groot na penalty-misser: "Neeskens was aangeduid"
Foto: © Photonews

Het had de avond van Neeskens Kebano moeten worden, hij vierde zijn terugkeer na een sterke Afrika Cup. Zonder hem kreeg Charleroi amper één bal tegen de touwen de laatste weken. Uiteindelijk werd hij de antiheld na zijn misser van elf meter.

Sander De Graeve in Charleroi

Neeskens Kebano was uiteindelijk te zwaar aangedaan om te reageren. "Ja, er is frustratie", gaf Clément Tainmont aan na de wedstrijd. "Echt allebei de ploegen konden deze match winnen. Het schort bij ons echt aan de afwerking, we scoren veel te weinig goals." De misser van Kebano kostte twee punten.

Het wordt nu heel erg moeilijk

Twee punten die Charleroi aan het eind van het seizoen tekort kan komen om play-off 1 te halen. "Ik zei het op het veld nog tegen Damien (Marcq, nvdr.): 'Als dit ons play-off 1 gaat kosten...' Toch wordt er geen enkele steen richting Kebano geworpen. "Zoiets kan echt iedereen overkomen, nu moeten we hem vooral steunen."

Kebano was ook aangeduid voor de strafschoppen. "Normaal gezien is onze nummer één Cédric Fauré, maar die was al vervangen. Kebano en Marcq stonden nog op het lijstje. Hij nam zijn verantwoordelijkheid." Charleroi ziet Genk nog wat verder uitlopen in de strijd om play-off 1. "Het wordt heel moeilijk, dat weten we."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties