Van Gaal: Hij moet het laten zien in het tweede elftal

Van Gaal: Hij moet het laten zien in het tweede elftal
Foto: © Photonews

Victor Valdés maakte in januari de overstap van FC Barcelona naar Manchester United. Tot hiertoe moet hij echter tevreden zijn met het statuut van reservespeler. De Spaanse doelman dient zich momenteel te bewijzen bij het elftal onder de 21 jaar.

Victor Valdés ondertekende in januari een contract bij Manchester United. De ex-doelman van FC Barcelona moet het tot hiertoe echter doen met een plaats op de bank. Hoofdcoach, Louis Van Gaal, liet alvast optekenen het niet vreemd te vinden dat de ervaren Spanjaard zich moet bewijzen in het elftal voor spelers onder de 21 jaar.

“Als je er meer dan een jaar bent uit geweest, moet je je eerst bewijzen op lager niveau”, aldus Van Gaal. Valdés is niet de enige speler binnen de selectie van United die zich in het tweede elftal dient te bewijzen. Ashley Young ondergaat momenteel hetzelfde lot.  “Zo is het altijd geweest en dat is normaal volgens mij”, aldus Van Gaal. 

De 33-jarige Valdés is momenteel tweede doelman achter landgenoot David De Gea (24). Hij won met Barcelona onder andere 6 keer de landstitel en 3 keer de Champions League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties