Sprokkels: Het is weer van dat: match in Griekenland gestaakt

Sprokkels: Het is weer van dat: match in Griekenland gestaakt
Foto: © Photonews

De Belgische voetbalwereld maakt zich stilaan op voor de play-offs, terwijl ook in de rest van Europa de waardeverhoudingen duidelijk worden. Onze redactie wordt dan ook overstelpt door kleine nieuwtjes. Het belangrijkste gieten we dagelijks in een overzicht.

  • De Griekse competitie is net hervat nadat ze stillag wegens supportersgeweld. De 'fans' hebben hun lesje duidelijk niet geleerd: de kwartfinale in de beker tussen AEK en Olympiakos moest stilgelegd worden omdat supporters het veld bestormden. Dit gebeurde kort voor het einde van de match bij een 0-1 voorsprong van Olympiakos, dat het ticket voor de halve finale krijgt. 
     
  • We hebben weer een nieuwe topschutter: Renaud Emond. Hij showde alvast zijn Gouden Stier vandaag op de Freethiel.
  • Slecht nieuws voor Jeffrey Rentmeister. De verdediger van Blackpool heeft een rijverbod van 14 maanden aan de broek. Hij moet ook 2800 euro moete betalen voor een dronken avondje achter het stuur.
     
  • Merelbeke werd dit weekend kampioen in tweede provinciale. Daarmee waren zij samen met Hofstade de eerste kampioenen. En dat werd ferm gevierd, om vijf uur 's nachts was de kantine nog niet leeg.
     
  • Een journalist van de BBC moest in een duel in de zesde divisie plots bijpikkelen ... als grensrechter. De 26-jarige reporter vlagt normaal gezien wedstrijden bij de jeugd.
     
  • Liverpool lijkt zijn vervanger voor Gerrard al beet te hebben. Ze zouden een bod van om en bij de 25 miljoen euro hebben gedaan op Felipe Anderson van Lazio.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties