Chelsea klaagt (alweer): "We krijgen te weinig penalty's"

Caroline Tonnelier
| 6 reacties
Chelsea klaagt (alweer): "We krijgen te weinig penalty's"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea en de arbitrage: het blijft water en vuur. Zeker onder Mourinho. Nu klagen The Blues over het lage aantal penalty's dat ze krijgen.

Op de clubwebsite geeft Chelsea aan dat ze naar hun aanvoelen 'abnormaal weinig' strafschoppen krijgen in vergelijking met voirge seizoenen. De teller staat momenteel op twee. 

Arsenal en Manchester City kregen al zeven keer de kans om vanaf elf meter te scoren. Chelsea wijst bovendien op hun statistieken als vlot scorende ploeg. 

"Chelsea spendeert heel wat tijd in zestien tegenstander"

"Als leider en als tweede best scorende team kan men ons alleen maar bestempelen als een aanvallende ploeg, die heel wat tijd spendeert in de zestien van de tegenstander."

Chelsea vervolgt. "Het zou natuurlijk kunnen dat de andere ploegen tegen de leider extra voorzichtig zijn in het strafschopgebied. Alles wijst erop dat dit niet het geval is." Daarna volgt een opsomming van strafschopgevallen. 

Verschil met Champions League

De Londense club wijst er ook op dat in de Champions League de scheidsrechters wel de weg naar de stip vinden. Zo kreeg Chelsea vier elfmeters in de groepsfase. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties