Daniel Amokachi looft sneltrein Moses Simon

Nick Goetstouwers
| 7 reacties
Daniel Amokachi looft sneltrein Moses Simon
Foto: © Photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Het gaat snel voor Moses Simon. Eerst werd hij door manager Louwagie omgedoopt tot de man van 20 miljoen euro, daarna ontving hij een eerste uitnodiging voor de Nigeriaanse nationale ploeg. Daniel Amokachi, interim-coach van Nigeria, kon dan ook niet anders dan Simon te belonen voor zijn prestaties.

Daniel Amokachi, ex-topspits van Club Brugge, is erg lovend in Het Nieuwsblad over Moses Simon. "Wat hij bij AA Gent al liet zien, stemt me enorm tevreden."

Amokachi geeft toe dat Simon de voorbije jaren weinig kans had gemaakt. “We kozen lange tijd voor vooral gevestigde namen. Maar zeker nu we ons niet wisten te kwalificeren voor de Afrika Cup, hebben we het roer omgegooid. We hebben nood aan nieuwe namen, aan nieuwe talenten. En daar is Moses er één van”.

“Live heb ik hem nog niet aan het werk gezien, daar hebben we scouts voor. Maar ik kreeg wel beelden door en zo zag ik hem uitblinken tegen Lokeren, Club Brugge en Anderlecht.’

We konden niet anders dan hem oproepen

‘Hij heeft zich op korte tijd duidelijk geweldig ontwikkeld bij Gent. Toen hij bij Trencin zat, waren we nog niet helemaal overtuigd. Nu konden we niet anders dan hem oproepen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties