Dries Mertens lijkt nieuwe coach te krijgen volgend seizoen

bart ver elst
| 3 reacties
Dries Mertens lijkt nieuwe coach te krijgen volgend seizoen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rafael Benitez zou aan zijn laatste maanden bezig zijn bij Napoli, dat zegt Gazzetta dello Sport. Het bestuur van de Italiaanse club zou niet meer opgezet zijn met de mindere resultaten en het defensieve voetbal van de Spanjaard.

De laatste jaren gaat het weer beter met Napoli. Er wordt opnieuw Champions League gespeeld en de club lijkt opnieuw een stabiele topper geworden te zijn. Toch is er de vrees dat er volgend seizoen geen CL gespeeld wordt en dat kan Benitez zuur opbreken.

De club van Dries Mertens deed afgelopen weekend een slechte zaak door te verliezen tegen Lazio Roma. De derde plek zijn ze nu ook kwijt aan datzelfde Lazio en nét die plek geeft recht op Champions League-voetbal.

Derde plaats en bekerwinst

Benitez kwam in 2013 over als coach van Chelsea en pakte vorig jaar nog de beker en de derde plaats met de ex-club van Diego Maradona. Toch lijkt zijn laatste uur geslagen.

Als vervanger zou er wel eens een ruil in de maak kunnen zijn. Pellegrini zou het ook verkorven hebben bij Manchester City, dat Benitez als een ideale opvolger ziet.

Beide coaches zouden wel eens van ploeg kunnen wisselen, aangezien Napoli Pellegrini op het oog zou hebben als opvolger. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties