KV Kortrijk steekt Madieke hart onder de riem

KV Kortrijk steekt Madieke hart onder de riem
Foto: © SC

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

KV Kortrijk is op bezoek geweest bij Madieke, dochter van materiaalman Bruno Derveaux. Het 9-jarige meisje werd in november van 2014 aangereden door een auto en is gedeeltelijk verlamd. De revalidatie kost pakken geld en donaties zijn nog altijd welkom.

Madieke Derveaux, het 9-jarig dochtertje van Bruno Derveaux raakte zwaargewond in een auto-ongeval. Op 21 november 2014 werd de wagen van de oma van Madieke, waarin Madieke en haar oma zich bevonden, frontaal aangereden.

Beiden raakten zwaargewond bij dit ongeval. Madieke raakte door dit ongeval gedeeltelijk verlamd en is tot op vandaag nog steeds aan het revalideren. 

Steunfonds

De spelers en technische staf van KV Kortrijk namen het initiatief om iets terug te doen voor Madieke en het gezin van Bruno Derveaux. De volledige spelerskern en technische staf brachten een bezoekje aan Madieke. 

De spelers wilden haar een hart onder de riem steken met dit bezoekje. Ze kreeg uit handen van de spelers een gesigneerd wedstrijdshirt en daarnaast ook nog een attentie van de volledige spelerskern en technische staf.

Mensen die Madieke willen helpen, kunnen hiervoor terecht bij het steunfonds voor Madieke: http://www.steunmadieke.be

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties