Reactie Kums en Gent starten uitstekend: "Coach had op voorhand op Kortrijk-complex gehamerd"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Kums en Gent starten uitstekend: "Coach had op voorhand op Kortrijk-complex gehamerd"
Foto: © Photonews

Sven Kums acteerde gisteren uitstekend in zijn rol. De aanvoerder van KAA Gent was uitstekend in de balrecuperatie en opbouw in de wedstrijd tegen KV Kortrijk. "De start is enorm belangrijk. Zeker thuis moet je de wedstrijden winnen."

Cédric De Volder in Gent

Iedereen was voor de start van de play-offs jaloers op de start van KAA Gent. De Buffalo's kijken met een thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk en een tripje naar Sporting Charleroi uit op een zes op zes. 

"Maar de wedstrijd van gisteren heeft bewezen dat het heus niet zo gemakkelijk is", countert Sven Kums. "In de reguliere competitie puurden we amper één op zes uit die wedstrijden, hé."

Gemakkelijk programma? In de reguliere competitie amper één op zes

De blauw-witte machine is alleszins op toerental. De Buffalo's zijn al elf wedstrijden ongeslagen. "We willen elke wedstrijd winnen. Daarom was deze start enorm belangrijk. Bovendien kunnen we nu met minder druk richting Henegouwen."

"We wonnen verdiend van Kortrijk", besluit de aanvoerder. "Of Gent nu van het KVK-complex is verlost? De coach had er voor de wedstrijd alleszins op gehamerd. (lacht) Het was een potige wedstrijd, hé. Maar we deelden deze keer allemaal in de klappen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties