Vader onthult vormdip Defour: "Dat was mijn zoon niet in Luik"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 27 reacties
Vader onthult vormdip Defour: "Dat was mijn zoon niet in Luik"
Foto: © SC

Steven Defour zoekt momenteel naar zijn beste vorm. De middenvelder is van cruciaal belang voor de titelkansen van RSC Anderlecht, maar kon tijdens play- off 1 zijn stempel nog niet drukken. Wat is er eigenlijk echt aan de hand?

"Het was mijn zoon niet die afgelopen zondag in Luik voetbalde", bekent papa Jacques in Het Nieuwsblad. "Steven gedroeg zich helemaal anders. Waarom hij als laatste uit de spelerstunnel kwam? Niet voor de fluitconcerten, hoor. Ik denk dat hij zich net voor de aftrap nog liet verzorgen."

En dat is alleszins nodig. De Rode Duivel kreeg dit seizoen al af te rekenen met tal van kwaaltjes. "Ik heb hem ook al gevraagd of hij nog pijn heeft, maar dan krijg ik het antwoord dat hij genezen is. Ik zie ook dat hij niet topfit is, maar mijn zoon is een harde. Hij doet er alles aan om kampioen te worden."

Ik zie ook dat Steven niet topfit is, maar hij doet er alles aan om kampioen te worden

"De titel is het ultieme cadeau voor zijn verjaardag (Defour blaast vandaag 27 kaarsjes uit, nvdr.)", bevestigt ook zaakwaarnemer Paul Stefani. "Hij is momenteel nog niet goed, maar laat hem enkele wedstrijden zonder kleerscheuren doorkomen. Dan zal iedereen weer de grote Defour zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties