Reactie Proto gooit bijna de handdoek: "Eigenlijk moeten we alle resterende wedstrijden winnen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 52 reacties
Proto gooit bijna de handdoek: "Eigenlijk moeten we alle resterende wedstrijden winnen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge zette RSC Anderlecht gisteren op vijf punten. Eén ding is zeker: paars-wit kreeg een uppercut van jewelste toegediend op Olympia. Maar mag de landskampioen een vierde opeenvolgende titel vergeten? "Het wordt alleszins heel moeilijk", geeft Silvio Proto toe.

Cédric De Volder in Brugge

Club Brugge staat dus nog steeds aan de leiding. De West-Vlamingen tellen amper twee puntjes voorsprong op KAA Gent, maar de kloof met RSC Anderlecht bedraagt ondertussen al vijf punten. Met andere woorden: is het voorbij voor paars-wit? 

"Het is helemaal nog niet voorbij", blijft Ruud Vormer na zijn winning goal met de voetjes op de grond. "Iedereen staat nog op een zakdoek bij elkaar. Ook gisteren kwamen we bij momenten goed weg. De details zullen de komende weken beslissend blijven."

De teneur bij Silvio Proto was dan weer helemaal anders. De doelman had gelukkig geen handdoek bij om in de ring te gooien. "Het wordt moeilijk om nog iets aan de kloof te doen. Eigenlijk moeten we alle resterende wedstrijden winnen." (zucht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties