Kasmi heeft geen zin in tweede klasse: "Er informeerden al verschillende ploegen"

Kasmi heeft geen zin in tweede klasse: "Er informeerden al verschillende ploegen"
Foto: © SC

Lierse speelde met Rami Bensebaini al een speler kwijt aan Montpellier, terwijl Hamari Traoré op weg lijkt naar RSC Anderlecht. Maar nu dreigt er nog een jongen te vertrekken op het Lisp. Faysel Kasmi lijkt namelijk geen zin te hebben in een avontuur in tweede klasse.

Door Timothy Collard

Kasmi was afgelopen seizoen één van de smaakmakers bij de Pallieters. De jonge middenvelder verscheen veertien keer aan de aftrap en was daarin goed voor vijf doelpunten. Degradatie met Lierse vermijden, dat lukte ondanks zijn goeie prestaties niet.

De zaakwaarnemer van de 19-jarige middenvelder, Kismet Eris, is dan ook duidelijk. “Het is niet de ambitie van een profvoetballer om aan de slag te gaan in tweede klasse. Maar dat is ook geen uitzonderlijk nieuws, hé”, zegt hij aan Voetbalkrant.com.

Zulte Waregem?

“Er zijn al enkele ploegen die geïnformeerd hebben naar Faysel, maar voorlopig kan ik nog geen namen noemen. Hij kan zeker en vast mee in eerste klasse, dat heeft hij al getoond. Of Zulte Waregem een optie is? Daar kan ik geen antwoord op geven”, besluit Eris.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties