Supporters die naar Cardiff trekken: dit moet u weten!

De Wit Bram
| 0 reacties
Supporters die naar Cardiff trekken: dit moet u weten!
Foto: © Photonews

Vrijdagavond spelen de Rode Duivels hun kwalificatiematch voor het EK 2016 in Frankrijk in en tegen Wales. Ook deze keer zullen heel wat supporters onze Duivels aanmoedigen in Cardiff. De supportersclub van de Rode Duivels heeft nu informatie verspreid voor fans die de verplaatsing zullen maken.

Tickets

Een eerste belangrijk punt is het afhalen van de tickets. Vlak aan het Cardiff City Stadium zal een ontmoetingspunt opgesteld worden waar de supporters vrijdag tussen 8 uur en 17.30 uur hun ticket kunnen afhalen. Dit na het tonen van de lidkaart en identiteitskaart.

Parking

Er werd een gratis busparking voorzien vlakbij het stadion. Ook personenwagens kunnen hier parkeren en dat voor 8 Britse Ponden (zo’n 11 euro) per voertuig. Er wordt aangeraden eerst naar deze parking te gaan alvorens het ticket af te halen en naar het stadion te gaan.

Waar is da feesje?

Onder meer in de Walkabout Bar, een pub waar supporters tussen 12 uur en 17 uur terecht kunnen. De pub bevindt zich op 20 à 25 minuten wandelen van het stadion. Ook is er in Sophia Gardens een wedstrijd voorzien tussen Belgische en Welshe supporters om 12.30 uur.

Problemen

Op de dag van de wedstrijd en de dag voordien kan je bij problemen terecht op het zogenaamde rode nummer (+32 478 1895 00). Bij een bezettoon wordt aangeraden een sms te sturen met uitleg van het probleem. Zo kan iemand van de supportersclub terugbellen om te helpen.

Nog meer vragen? De volledige fanguide van 1895 en de KBVB kan u HIER nalezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties