Vanhaezebrouck kent Lyon door en door: "We hebben ze heel vaak bekeken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Vanhaezebrouck kent Lyon door en door: "We hebben ze heel vaak bekeken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent begint vanavond eindelijk aan het avontuur in de Champions League. Tegenstander Lyon belooft een taaie klant te worden. Hein Vanhaezebrouck is alvast voorbereid.

Sander De Graeve in Gent

"We hebben Lyon meer dan voldoende gezien, ik ga daar nu geen getal op zetten. We zijn met heel veel mensen Lyon gaan bekijken", aldus Vanhaezebrouck die zijn spelers les moest geven. Mijn spelers kennen doorgaans de Belgische ploegen beter dan de Europese."

"Sommigen hebben interesse anderen moet je echt gaan onderwijzen." Toen hem gevraagd werd of hij een geheim plan had, reageerde de Gentse coach op geheel eigen wijze. "We hebben altijd een plan, in het voetbal zijn geen geheimen."

Ik hoop dat we er lessen uit getrokken hebben

Hij wil vooral stevig beginnen. "In POI kwamen we ook best niet op achterstand. Tegen St Etienne vorig jaar en de galamatch tegen Bordeaux dit jaar kwamen we twee keer goed weg. In de tweede helft kwamen we dan steeds beter in de wedstrijd."

"Ik hoop dat we daar lessen uit getrokken hebben en ik hoop dat mijn spelers niet denken dat ze nog op het Belgisch niveau bezig zijn en meteen goed beginnen van minuut 1."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties