Lommel aangeslagen: "0 op 6 door scheidsrechterlijke missers"

Lommel aangeslagen: "0 op 6 door scheidsrechterlijke missers"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lommel verloor afgelopen weekend dure punten in eigen huis tegen Antwerp. Een geladen duel was het zeker, waarbij een scheidsrechterlijke beslissing het verschil maakte. Coach Bart De Roover was furieus, speler Wouter Scheelen geeft hem deels gelijk.

Door Dirk Pieters

"Ik vond niet dat Antwerp terecht heeft gewonnen. Wij hadden veldoverwicht en ook de betere kansen in de eerste helft. We worden een zuivere penalty onthouden en moeten aan de pauze altijd op voorsprong staan", aldus Scheelen tegen Voetbalkrant.

“Ik begrijp dat de coach boos was. Maar het is vooral de lijnrechter die in de fout gaat. Zondag steekt de lijnrechter zijn vlag in de lucht en als ik de beelden zag was het inderdaad geen buitenspel, maar hij zorgt voor veel verwarring door 3 seconden met zijn vlag te staan zwaaien.

Eupen, Cercle en Antwerp. Daarna ligt het open -

"Ook tegen Patro maakten we ook zoiets mee en wij worden er 2 keer door benadeeld. Dat we nu op 4 dagen door scheidsrechtelijke missers 0 op 6 pakken is zuur." 

En zo blijft het razend spannend in tweede klasse: "Winnen kan je naar de top brengen en verliezen naar plaats 12. Ik denk dat we nu na een derde van de competitie ongeveer kunnen zeggen dat we met 12 ploegen voor 8 plaatsen strijden: Eupen, Cercle en Antwerp zullen er zeker bij zijn. De rest ligt open."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties