Video: "Ik begrijp de supporters van Anderlecht"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Video: "Ik begrijp de supporters van Anderlecht"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wekelijks analyseert Hernan Losada de voorbije speeldag. Vandaag neemt onze huisanalist Standard, Anderlecht en Oostende onder de loep.

De Rouches maakten indruk tegen Club Brugge. "Standard speelde een sterke wedstrijd tegen Club. In het begin nam Yannick Ferrera enkele vreemde beslissingen bij Standard, maar nu zijn ze echt een kandidaat voor play-off 1, hoewel niemand dat enkele weken geleden nog had verwacht."

Fernando Canesin schitterde met Oostende tegen Anderlecht. "Canesin heeft veel kwaliteiten en dat zie je als hij vertrouwen heeft. Een terugkeer naar Anderlecht zal moeilijk worden. Ik vind KV Oostende een ideale ploeg voor hem."

Losada begrijpt dat de supporters van Anderlecht ontgoocheld en boos waren omwille van de wissel die coach Besnik Hasi doorvoerde. 

"Iedereen kent het publiek van Anderlecht. Zij willen hun ploeg niet enkel zien winnen, maar ze willen ook goed voetbal zien. Ze waren boos omwille van de wissel, ik vond Suarez één van de beste spelers. Ik begrijp dat de supporters hun team tot het einde voor de 3 punten willen zien gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties