Waarom Gent naast Poulain greep: "Er is te lang getreuzeld"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 23 reacties
Waarom Gent naast Poulain greep: "Er is te lang getreuzeld"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent en Club Brugge kijken elkaar maar morgen in de ogen in de halve finale van de Beker, maar beide clubs vochten deze week al om Poulain. De verdediger van KVK koos voor Club, Hein Vanhaezebrouck legt uit waarom.

Volgens Vanhaezebrouck had Poulain wel degelijk zin om naar Gent te trekken. "Hij had goesting om naar Gent te komen, maar het heeft veel te lang aangesleept op de onderhandelingstafel", geeft de Gentse oefenmeester aan.

"Hij heeft gekozen voor één van de ploegen die hem blijkbaar sneller en duidelijker wou. Ik geloof dat ook Oostende hem erbij wou." Tussen Poulain en Vanhaezebrouck zat het echter goed. "Alles zat goed, hij had een goed gevoel na ons gesprek."

Poulain heeft gekozen voor een ploeg die hem sneller en duidelijker erbij wou

"Alleen kreeg hij dat gevoel niet aan de onderhandelingstafel. Het is jammer dat Benoit voor Club Brugge kiest, het is een speler met kwaliteiten." Of Gent een andere piste gaat onderzoeken, laat Hein in het midden.

"Bij Gent gaan we niet voor kwantiteit. Het is niet omdat er een speler weg is (Johansson, nvdr.), dat we nog iemand gaan kopen. Als er niemand beschikbaar is die de kwaliteiten heeft die we zoeken, doen we het niet. Het is geen drama."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties