Samatta koestert hoge ambities met Genk: "Veel scoren, veel winnen en titels pakken"

Robby Morren
Robby Morren
| 6 reacties
Samatta koestert hoge ambities met Genk: "Veel scoren, veel winnen en titels pakken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk heeft met Samatta de beste voetballer uit Afrika onder contract gelegd. En reken maar dat hij de lat hoog legt: veel scoren en titels pakken. "Ik ben er helemaal klaar voor", zegt hij.

"Ik ben trots want er waren heel wat teams die interesse toonden. Afrika is een groot continent en ik ben tot beste speler van Afrika gekozen. Er was nog nooit iemand uit Tanzania gekozen, dus dat is werkelijk fantastisch", klinkt het trots.

De aanvaller komt met torenhoge ambities naar Limburg. "Ik wil mijn kwaliteiten graag tonen in Genk. Ik wil veel doelpunten scoren, veel overwinningen en titels behalen. Kortom, ik wil de club trots op mij maken. Ik ben hier, helemaal klaar voor het werk", vertelt hij aan Click Racing.

Rugnummer 77

Samatta speelt liefst met het nummer 7 op de rug, maar dat was al bezet. "De spelers waar ik het meest naar opkijk zijn Cristiano Ronaldo, Beckham en Cantona. Allemaal voetballers die met het rugnummer 7 speelden. Toen ze mij vroegen welk rugnummer ik graag wilde, heb ik 77 geantwoord want ik wil geen ruzie met de speler die nummer 7 draagt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties