18-jarige sensatie van Manchester United gaat mogelijk al mee naar het EK

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
18-jarige sensatie van Manchester United gaat mogelijk al mee naar het EK
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mede dankzij de vele blessures die de kern van Manchester United telt, moest Louis van Gaal kansen geven aan de jeugd. Één van die jeugdige talenten, Marcus Rashford, groeide na amper enkele wedstrijden uit tot een ware sensatie.

Het is ongelooflijk snel, maar her en der werd al gesuggereerd dat Rashford in aanmerking zou moeten komen voor een plaatsje in de 23-koppige selectie van de Engelse nationale ploeg. Wel, bondscoach Roy Hodgson zegt alvast niet ‘neen’ tegen de aanvaller.

“Ik zeg niet dat ik hem zal selecteren, maar ik sluit het ook niet uit”, vertelt de Engelse bondscoach in The Mirror. “Ik hoop maar één ding, en dat is dat hij het goed blijft doen.”

“Ik volg Rashford al twee jaar” – Roy Hodgson

Hodgson kende Rashford ook al voor de jonge knaap aan de oppervlakte kwam, zo blijkt. “Ik volg hem al twee jaar. Ik ken hem al lang genoeg. Hij zit in onze database. Het is ook mooi om te zien dat een speler van onze nationale U18 kansen krijgt op het hoogste niveau.”

“Laat ons hopen dat die jonge jongens kansen blijven krijgen om zich verder te ontwikkelen. Zo kunnen ze misschien in de voetsporen van Raheem Sterling, Ross Barkley, Wayne Rooney, David Beckham en Paul Scholes treden”, besluit Hodgson.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties