Ook deze sterkhouder laat nationale ploeg links liggen en bereidt zich met Club Brugge voor op belangrijke eindstrijd

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Ook deze sterkhouder laat nationale ploeg links liggen en bereidt zich met Club Brugge voor op belangrijke eindstrijd
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge moest zondag het onderspit delven in de Beker van België, maar vanaf nu moeten de Bruggelingen natuurlijk de focus verleggen naar de belangrijke eindstrijd in de Jupiler Pro League. En blauw-zwart laat niets aan het toeval over.

Gisteren (dinsdag, nvdr.) kon u hier al lezen dat de Bruggelingen aanvaller Abdoulay Diaby niet naar de nationale ploeg van Mali lieten afreizen, zodat hij zich samen met zijn ploegmakkers kan voorbereiden op de start van de play-offs.

Maar dat is niet alles. Ook Lior Refaelov trok met Club Brugge mee naar Marbella in plaats van af te reizen naar zijn nationale ploeg. Afgelopen weekend was het nog niet duidelijk of Refaelov de nationale ploeg links zou laten liggen of niet.

"Ik kamp met enkele fysieke ongemakken"

Lior Refaelov

“We hebben overlegd met de medische staf van de nationale ploeg. Het is mogelijk dat ik de wedstrijd met Israël oversla om samen met de ploeg play-off 1 voor te bereiden. Ik kamp nog met enkele fysieke ongemakken, omdat ik door een blessure enkele wedstrijden miste. We zullen snel een beslissing nemen”, aldus Refaelov.

Uiteindelijk opteerde Refaelov er dus voor om samen met zijn blauw-zwarte ploegmakkers op oefenstage naar Marbella te vertrekken. Dinsdagavond kwam Club aan op zijn bestemming en ook Rafa was van de partij, zo bleek uit de foto boven dit artikel.

Enkel Dierckx en Engels zijn er niet bij

En zo kan Michel Preud’homme zijn troepen klaarstomen voor de laatste rechte lijn van de competitie. De oefenmeester van Club Brugge moet enkel de Belgische internationals Bjorn Engels (A-ploeg) en Tuur Dierckx (U21) missen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties