Er zal veel (geld) bij moeten om Nainggolan naar koud Engeland te krijgen

Er zal veel (geld) bij moeten om Nainggolan naar koud Engeland te krijgen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"Ze praten elk jaar over een transfer van mij, maar uiteindelijk heb ik maar 3 ploegen gehad de laatste tien jaar." Een duidelijk statement van Radja Nainggolan, die toch wel graag bij AS Roma zou blijven.

Chelsea is dan wel erg concreet voor Radja Nainggolan, de kans dat hij uiteindelijk naar de Premier League trekt is niet eens zo groot. "Elke zomer opnieuw wordt er over een transfer gesproken. Of ik na 12 jaar in Italië niet eens andere lucht wil snuiven? Misschien wil een speler na zo'n tijd ook niet mislukken in een ander land?"

Een enig pluspunt om toch naar Chelsea te trekken? "Antonio Conté is een erg goede coach. Ik heb met hem gesproken en hij heeft een interressante persoonlijkheid", aldus Nainggolan. "Hij heeft ook de nodige capaciteiten en hij wilde me al bij Juventus, dus dat geeft zeker vertrouwen."

Maar weegt dat op tegen de positieve zaken van Italië? Beter weer, leuke sfeer, op handen gedragen worden in een culturele topstad als Rome? "Als ik ga naar Chelsea of naar gelijk welke andere club, dan zal het op alle gebied beter moeten zijn. Veel beter." Enkel een niet te weigeren (financieel) aanbod zou de middenvelder dan over de streep kunnen trekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties