Dit is het probleem van Eupen

Dit is het probleem van Eupen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

0 op 6. Dat is het bilan voor KAS Eupen na twee wedstrijden. Slecht voetballen doen ze lang niet de hele tijd, maar ze slikken wel vrij snel doelpunten: 5 in twee matchen. Een positie mag dus toch wel nog eens onder de loep genomen worden.

Op speeldag 1 deed Eupen het zeker niet slecht bij Zulte Waregem, maar het moest Blondelle uitspelen op de rechtsachter. Thuis tegen KV Mechelen werd Jeffren zelfs op die positie uitgespeeld. En ook dat was geen succes, want Matthys mocht doen wat hij wilde en de flank lag meerdere keren open.

"Jeffren is natuurlijk een meer aanvallend ingestelde speler", besefte ook Siebe Blondelle. "Het defensieve is niet meteen zijn spel, dus het zal voor hem wel even wennen zijn geweest. Maar de basis is er wel om mooie dingen te laten zien in de toekomst."

Toch zal er op die rechtsachter nog iets moeten bijkomen om echt punten te gaan pakken: "We weten dat we op de rechterflank nog een probleem hebben, maar we hadden ook gewoon de 1-1 kunnen maken tegen Mechelen en dan was het een hele andere partij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties