Amper zes veldspelers op training bij Oranje, Robben wordt gespaard tegen Rode Duivels

Amper zes veldspelers op training bij Oranje, Robben wordt gespaard tegen Rode Duivels
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Nederlandse nationale ploeg heeft zijn eerste training in aanloop naar de oefenpot tegen België met een wel erg kleine groep moeten afwerken. Bondscoach Blind zag amper zes veldspelers en drie keepers op het oefenveld in Katwijk.

Doelmannen Maarten Stekelenburg, Jasper Cillessen en Michel Vorm en Wesley Sneijder, Daley Blind, Memphis Depay, Vincent Janssen, Tonny Vilhena en Georginio Wijnaldum werkten aan het begin van de avond een training af voor de ogen van een handjevol mensen.

Sneijder, die vrijdag al in actie kwam met Galatasaray, staat voor zijn 125ste interland in Oranje. Blind en Depay kwamen zondag niet in actie bij Manchester United, Janssen en Wijnaldum waren invallers bij respectievelijk Tottenham Hotspur en Liverpool.

Robben wordt gespaard tegen Rode Duivels

Quincy Promes, Terence Kongolo, Davy Pröpper en Rick Karsdorp meldden zich al geblesseerd af. Blind riep met Bruno Martins Indi, Steven Berghuis en Joshua Brenet drie vervangers op. Brenet debuteert net als Marvin Zeegelaar en Bart Ramselaar in de selectie.

Arjen Robben sluit pas na de oefeninterland tegen België aan. De aanvoerder van Oranje hoopt zondag in de belangrijke WK-kwalificatie-interland tegen Luxemburg zijn rentree te maken in de nationale ploeg na exact één jaar afwezigheid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties