Standard-killer Lucas Damblon is klaar voor nieuw huzarenstukje tegen Zulte Waregem: "Maar we gaan ons vooral amuseren"

Koen Frans
Koen Frans
| 2 reacties
Standard-killer Lucas Damblon is klaar voor nieuw huzarenstukje tegen Zulte Waregem: "Maar we gaan ons vooral amuseren"
Foto: © photonews

In de eerste ronde van de Beker van België nam amateurploeg ASV Geel verrassend de maat van Standard (2-1). Lucas Damblon was toen met twee goals de grote held bij de 'Zotten' uit Geel. De Waalse spits wil er ook tegen Zulte Waregem staan.

Lucas Damblon wordt door Sint-Truiden uitgeleend aan ASV Geel. De spits werd twee weken geleden 20 en vierde dat met zijn eerste doelpunt in meer dan een maand. "Het is altijd moeilijk voor een aanvaller als hij een tijdje droog staat", zegt Damblon aan Voetbalkrant. "Maar het doelpunt van vorig weekend heeft me opnieuw veel vertrouwen gegeven."

Geel staat op een relatief veilige achtste plaats in de hoogste amateurafdeling. De Beker van België is een 'toetje'. "Maar het zou idioot zijn om niet in onze kansen te geloven. Akkoord, Zulte Waregem staat eerste in de hoogste afdeling en heeft een sterke ploeg, maar zondag gingen ze wel onderuit op Standard. En wij wonnen van Standard", lacht de kwieke aanvaller.

De spelers van Geel vieren één van de twee doelpunten van Damblon tegen Standard.

 

"Ik ben er klaar voor"

"We dromen natuurlijk van een stunt. Waarom niet? Alles kan in voetbal. Maar we willen in de eerste plaats een goede match spelen en ons amuseren. Ik ben er alvast klaar voor", waarschuwt de Standard-killer de troepen van Francky Dury.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties