Proto werkt keihard aan terugkeer: "Blij om al terug in kleedkamer te zitten"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Oostende
| 1 reacties
Proto werkt keihard aan terugkeer: "Blij om al terug in kleedkamer te zitten"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende won zette de PO1-queeste afgelopen zondag voort met een klinkenden overwinning tegen KRC Genk. Grote afwezige dezer dagen is natuurlijk Silvio Proto. Al houdt de doelman de moed erin.

Silvio Proto werd in het tussenseizoen als dé grote vis binnengehaald bij KV Oostende. De doelman bewees zijn waarde voor de Kustboys tot een zware knieblessure roet in het eten kwam strooien.

”Ik voel me ondertussen al een beetje beter”, vertelt Proto vanuit de ziekenboeg. ”Maar ik wil niet vooruit lopen op de zaken. Ik heb nog veel tijd nodig om te herstellen.”

We moesten winnen van KRC Genk en hebben nu voldoende marge

Silvio Proto

Aanvankelijk leek het seizoen van de Italobelg voorbij, maar Proto zette meteen de puntjes op de i door play-off 1 als doel te stellen voor een eventuele terugkeer.

”Je hoopt natuurlijk altijd sneller dan voorzien terug te zien”, lacht Proto. ”Mijn revalidatie is ondertussen al begonnen, al beperkt het zich tot krachtoefeningen. Weet je, ik ben eigenlijk al blij om terug in de kleedkamer te zitten.”

Lastige wedstrijden

Het moet gezegd: de Kustboys missen hun doelman niet meteen. "En dat is maar goed ook. We moesten winnen van KRC Genk, hé. De komende weken komen er lastige wedstrijden aan. Maar we hebben voldoende marge."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties