Ivan Leko hoopt op kantelmoment voor STVV in bekerduel tegen Malinwa: "Ik ga niemand sparen"

Redactie
| 0 reacties
Ivan Leko hoopt op kantelmoment voor STVV in bekerduel tegen Malinwa: "Ik ga niemand sparen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sint-Truiden doet het niet geweldig in de competitie, maar kan vanavond het seizoen opfleuren met een zege tegen KV Mechelen in de Beker van België. Trainer Ivan Leko kent de bekercompetitie maar al te goed.

"Het is en blijft een fijne competitie", zegt Ivan Leko in HBVL. De Kroaat won de Belgische beker een keer met Club en een keer met Lokeren. "Als je eenmaal de kwart- of halve finales bereikt, ontstaat er een speciale sfeer. Maar dan moeten we natuurlijk wel zo ver geraken."

En dat is niet evident voor STVV. De stand in de competitie liegt niet, de Truienaars konden nu al negen wedstrijden op rij niet winnen. De laatste zege was de 1-6 op Harelbeke in de vorige ronde van de Beker van België. De match van zaterdag tegen Moeskroen is eigenlijk véél belangrijker.

Als je eenmaal de kwart- of halve finales bereikt, ontstaat er een speciale sfeer.

Leko beseft het belang van de eerstvolgende competitiewedstrijd. "Maar ik ga niemand sparen", zegt de Kroaat. "Deze wedstrijd staat niet in functie van die van zaterdag. We hebben dringend nood aan een kantelmoment. Laat ons hopen dat de bekermatch die rol kan vervullen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties