Spits van Union geniet interesse van eersteklassers: "Ik ben klaar voor een stap hogerop"

Koen Frans
Koen Frans
| 3 reacties
Spits van Union geniet interesse van eersteklassers: "Ik ben klaar voor een stap hogerop"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nicolas Antoine Rajsel staat in de belangstelling van Sint-Truiden. De Sloveense Fransman is aan zijn derde seizoen bezig bij Union. Rajsel scoorde dit seizoen met de ogen dicht tot hij uitviel in het duel tegen Antwerp.

De Fransman met Sloveense roots kwam in 2014 via PSG en een Sloveense eersteklasser transfervrij bij Union terecht. In zijn eerste jaar maakte hij in derde klasse elf goals, vorig jaar deed hij in tweede klasse nog beter met twaalf stuks. Dit seizoen zat hij aan acht goals in zeven wedstrijden tot hij uitviel na een botsing met Antwerp-doelman Kudimbana.

Twee weken geleden viel de 23-jarige Rajsel voor het eerst weer in na een inactiviteit van zes weken. Het is voorlopig nog wachten op zijn eerste doelpunten sinds hij terugkeerde uit blessure. Rajsel liet aan Voetbalkrant verstaan dat hij via een vriend op de hoogte werd gebracht van de geruchten. Hij volgt het zelf niet echt.

Ik heb dit jaar ook in 1B laten zien wat ik in mijn mars heb.

Focus op Union

"Maar ik ben wel klaar voor een stap hogerop. Ik heb dit jaar ook in 1B laten zien wat ik in mijn mars heb", zegt Rajsel. De aanvaller ligt wel nog tot juni 2018 onder contract in Sint-Gillis. Als Sint-Truiden hem tijdens de winterstop al wil inlijven, zullen ze hem hoe dan ook niet gratis kunnen overtuigen. Ook Charleroi zou geïnteresseerd zijn.

"Mijn focus ligt voorlopig bij Union. Er komen enkele matchen tegen rechtstreekse concurrenten aan en we moeten dringend punten pakken tegen deze ploegen. Ik zal pas écht aan een transfer denken als er concrete voorstellen komen. Nu denk ik alleen aan Union", besluit Rajsel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties