Eden Hazard verklaart de metamorfose van Chelsea: "Daarom zijn we beter voorbereid"

Redactie
| 2 reacties
Eden Hazard verklaart de metamorfose van Chelsea: "Daarom zijn we beter voorbereid"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na een minder seizoen speelt Chelsea dit jaar weer mee voor de prijzen. De Blues prijken helemaal bovenaan in de Premier League en zijn dan ook titelkandidaat. Rode Duivel Eden Hazard weet hoe dat komt.

"Wie onze grote rivalen zijn voor de titel? Manchester City en Liverpool", zegt Eden Hazard resoluut. "Die teams spelen allebei goed. Als we op het einde op kop willen staan, dan moeten we die ploegen achter ons houden."

Twee jaar geleden won Chelsea de Premier League én de League Cup, vorig seizoen eindigde het in de competitie pas tiende en won het geen enkele trofee. De Blues spelen zelfs geen Europees voetbal. Maar dat kan een voordeel zijn volgens Hazard. "We hebben telkens een hele week om ons voor te bereiden op een wedstrijd. Op het einde van die week weten we exact hoe we het gaan aanpakken."

We kunnen ons tijdens de week al focussen op de tegenstander.

Hazard scoorde dit seizoen al zeven keer in de competitie. "Vorig jaar waren het meestal hersteltrainingen en zo waren we vaak niet klaar voor de competitiewedstrijd. Dat is nu helemaal anders. We kunnen ons tijdens de week al focussen op de tegenstander en geven alles. We doen veel tactisch werk en bekijken veel wedstrijdbeelden", zegt de 25-jarige Rode Duivel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties