Reactie Anderlecht met iets meer kansen, maar Weiler toch redelijk tevreden: "Beide trainers blijer dan de fans"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 4 reacties
Anderlecht met iets meer kansen, maar Weiler toch redelijk tevreden: "Beide trainers blijer dan de fans"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kom, als we ruimhartig zijn, konden we wel een ploeg zien die de zege verdiende in de topper. Anderlecht had net iets meer kansen dan Club Brugge, maar kon er geen enkele tegen de netten schieten. Maar René Weiler was blij over "de intensiteit".

Iedereen kon voorspellen dat het woord intensiteit ging vallen na de wedstrijd. Coaches hebben het graag als hun spelers elk duel aangaan, ook als dat ten koste gaat van het spektakel. "Dit was een wedstrijd op hoog niveau van beide ploegen en er was veel intensiteit", begon Weiler zoals verwacht. "Defensief waren beide ploegen goed."

Maar ook Weiler had misschien wel meer verwacht. "In de tweede helft verdienden we een goal en de drie punten. Maar je moet dit accepteren, er waren inderdaad veel duels en het was minder spectaculair. Als er geen doelpunten vallen, heb je als fan de indruk dat het niet goed was... De twee trainers zijn blijer dan de de fans", aldus Weiler.

De tegenstander weet intussen ook dat Teodorczyk makkelijk scoort

Anderlecht lijkt wel een probleem te hebben als Teodorczyk niet scoort. "Daar ben ik niet mee akkoord", zei Weiler. "We hebben veel spelers die kunnen scoren. De tegenstander weet intussen ook dat hij makkelijk de goal vindt en stelt zich daarop in. Ik ben er zeker van dat hij nog veel goals voor ons gaat maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties