De grote opkuis (bis) bij Anderlecht: weer heel wat spelers die moeten vertrekken

De grote opkuis (bis) bij Anderlecht: weer heel wat spelers die moeten vertrekken

Anderlecht heeft in de zomer al eens een serieuze verfrissing van zijn groep doorgevoerd. Maar ook tijdens de wintermercato heeft Herman Van Holsbeeck het nodige werk. En dat is niet alleen op inkomend gebied...

Dat Hamdi Harbaoui mag vertrekken, is duidelijk. Voor hem is er interesse van Charleroi en hij zou volgende week de deal al rond willen hebben om daarna met een gerust gemoed naar de Africa Cup te kunnen vertrekken. De situatie van Olivier Deschacht is veel onduidelijker. Binnen het bestuur is er verdeeldheid over de behandeling van de recordspeler en sommigen willen hem liever niet zien vertrekken in zijn allerlaatste contractjaar.

Kabasele en Iseka

Het zal allemaal afhangen van wat Deschacht zelf wil dus. Maar naast die twee zijn er nog een paar moeilijke dossiers. Zo mag Nathan Kabasele tijdens de winter ook andere oorden opzoeken. De aanvaller werd door René Weiler gewogen en te licht bevonden.

Jorn Vancamp heeft intussen zijn plaats als tweede spits ingenomen, maar er zal nog iets bijkomen als back up voor Teodorczyk. Zo wordt Aaron Leya Iseka, uitgeleend aan Marseille, alweer gelinkt aan een terugkeer.

 

Alvarez

En dan is er nog Oswal Alvarez. De Colombiaan heeft - na alweer een blessure - de trainingen hervat, maar ook voor hem zou een uitleenbeurt of definitieve verkoop op het programma staan. Werk genoeg voor de paars-witte manager.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties